Daca va place ce gasiti pe acest mic blog va rog sa imi spuneti, iar daca aveti si alte idei in legatura cu ce ar trebui sa scriu, subiecte sau pur si simplu opinii va rog sa o faceti.
Lasati comentarii sau like-uri la ce va place ca sa pot sa imi fac o idee legat de ce nu va place.

2011/12/31

Pentru piele uscata

4) Pentru piele uscata


Avocado si mierea sunt in mod particular bune pentru acest tip de piele. Aceasta masca este excelenta pentru pielea matura, ridata si uscata. Este bine sa folositi un fruct de avocado proaspat dar bine copt.
Ingrediente
½ avocado
¼ ceasca de miere
Preparare:
O reteta clasica pentru pielea uscata. Paseaza avocado intr-un bol, apoi amesteca si mierea. Aplica pe fata si las-o 10 minute. Apoi indeparteaz-o cu o carpa inmuiata in apa rece.


 Masca cu lapte pentru pielea uscata
 

Aceasta reteta este pentru doua persoane
Ingrediente:
1 lingurita lapte pudra
1 lingura miere lichida
1 lingurita gel de aloe
2 picaturi ulei esential
Preparare:
Este o reteta clasica de masca pentru fata. Amesteca bine ingredientele, aplica pe fata, las-o sa actioneze timp de 15 minute, apoi indeparteaz-o cu apa calduta.


 
 Pentru exfolierea naturala a tuturor tipurilor de piele, amesteca o cantitate mica de zahar brun cu ulei de masline. Odata transformat in pasta, maseaza-ti fata. Vindeca buzele crapate amestecand zahar brun cu miere si maseaza.
Piele imbatranita
Zaharul este de preferat in locul sarii deoarece nu are tendinta de a irita pielea. Cand pielea moarta se strange pe suprafata pielii, este important sa fie indepartata. Aceasta ajuta la decongestionarea porilor. Cand pielea nu este exfoliata, poate parea cenusie.

Ingrediente:
2 lingurite de zahar
3 lingurite de apa calduta

Preparare:
Amesteca zaharul cu apa calduta astfel incat sa se topeasca.
Asigura-te ca granulele sunt dizolvate, altfel iti pot rani pielea.
Aplica pe fata.
Maseaza usor pielea.
Clateste cu apa calduta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu